BeammWave medverkar på Stora Aktiedagen 7 november

BeammWaves vd Stefan Svedberg välkomnar till presentation på Stora Aktiedagen i Göteborg. Stefan kommer att presentera BeammWave och bolagets framtida verksamhet.

Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Du kan redan nu ställa dina frågor till Stefan, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen.

Information
När: måndag 7 november kl 11.00-11.30
Var (fysiskt): Svenska Mässan, Mässans Gata 24, entré Hotel Gothia Towers
Var (digitalt): live och on demand  via Aktiespararnas YouTube-kanal samt via aktiespararna.se
Dagen efter publiceras presentationen på Aktiespararnas evenemang

För mer information:
Stora Aktiedagen Göteborg 2022

Passa på att anmäla dig till BeammWaves nyhetsbrev på:
BeammWave Newsletter

För mer information vänligen kontakta:
Stefan Svedberg, vd
+46 (0) 10 641 45 85
info@beammwave.com

BeammWave AB
www.beammwave.com
BeammWave AB är experter på kommunikationslösningar för frekvenser över 24GHz. Bolaget bygger en lösning avsedd för 5G, i form av ett 3×3 mm radiochip med antenn och tillhörande algoritmer. Bolagets approach är unik och patenterad, i syfte att leverera en lösning med högre prestanda till en lägre kostnad. Bolagets B-aktie är (BEAMMW B) och teckningsoption (BEAMMW TO1 B) är listade på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: ca@gwkapital.se, telefon: 08-503 000 50.