BeammWave medverkar på Aktiedagen 3 maj

BeammWaves vd Stefan Svedberg välkomnar till presentation på Aktiedagen i Stockholm. Stefan kommer att presentera BeammWave och bolagets framtida verksamhet.

Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Du kan redan nu ställa dina frågor till Stefan, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen.

Information
När: onsdag 2 maj kl 14.20
Var (digitalt): live och on demand via Aktiespararnas YouTube-kanal samt via aktiespararna.se

Dagen efter publiceras presentationen på Aktiespararnas evenemang

För mer information:
Aktiedagen Stockholm 2023

Passa på att anmäla dig till BeammWaves nyhetsbrev på:
BeammWave Newsletter

För mer information vänligen kontakta:
Stefan Svedberg, vd
+46 (0) 10 641 45 85

info@beammwave.com

BeammWave AB
www.beammwave.com
BeammWave AB verkar inom miniatyriserade kommunikationslösningar för frekvenser över 24 GHz. Bolaget bygger en chipbaserad lösning avsedd för nästa generations 5G, i form av ett 3×3 mm radiochip med antenn och tillhörande algoritmer. Bolagets approach är unik och patenterad, i syfte att leverera digital kommunikation med högre prestanda till lägre kostnad. Bolagets B-aktie är (BEAMMW B) och teckningsoption (BEAMMW TO1 B) är listade på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Certified Adviser är Redeye, mail certifiedadviser@redeye.se och telefon 08 – 121 576 90.