BeammWave blir medlem i 3rd Generation Partnership Project (3GPP)

BeammWave AB ansluter till 3rd Generation Partnership Project (3GPP (https://www.3gpp.org/)) med avsikten att bidra med bolagets världsunika expertis inom FR2 (mmWave) till framtida versioner av de globala 3GPP-standarderna.

"Vi tror starkt på och investerar kraftigt i 5G och även i framtida generationer av de globala cellulära standarderna. Vi är övertygade om att vi, med vår unika digitala beamformingteknologi för mmWave, kan tillföra nya dimensioner till standarden och stärka 5G som en innovationsplattform för nästa decennium”, säger Stefan Svedberg, VD för BeammWave.

 

"FR2 ses ibland som bara ett nytt frekvensområde, men det är långt ifrån sanningen. FR2 är ett nytt paradigm, inte bara på grund av dess mycket specifika tekniska egenskaper, utan för att den inte bara rör radiodelarna i 5G-standarden, utan också påverkar många andra delar av standarden och dess implementering. BeammWave har en lång erfarenhet av att bidra till 3GPP så vi räknar med att få en flygande start", säger Per-Olof Brandt, CTO på BeammWave.

 

Om 3GPP

3rd Generation Partnership Project (3GPP) förenar sju organisationer för utveckling av telekommunikationsstandarder (ARIB, ATIS, CCSA, ETSI, TSDSI, TTA, TTC), kända som "Organisationspartners" och ger sina medlemmar en stabil miljö för att producera rapporter och specifikationer som definierar 3GPP-teknologierna.

 

För mer information vänligen kontakta:

Stefan Svedberg, VD

+46 (0) 10 641 45 85

info@beammwave.com

 

BeammWave AB

www.beammwave.com

BeammWave AB är experter på kommunikationslösningar för frekvenser över 24GHz. Bolaget bygger en lösning avsedd för 5G, i form av ett 3×3 mm radiochip med antenn och tillhörande algoritmer. Bolagets approach är unik och patenterad, i syfte att leverera en lösning med högre prestanda till en lägre kostnad. Bolagets B-aktie är (BEAMMW B) och teckningsoption (BEAMMW TO1 B) är listade på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: ca@gwkapital.se, telefon: 08-503 000 50.